Ruilen

Uiteraard kunnen alle* artikelen geruild worden. Dit geldt ook voor artikelen uit de uitverkoop. De artikelen moeten zich in ongebruikte en originele staat bevinden en in de originele verpakking met alle labels eraan. Artikelen die kapot zijn, vies zijn en/of een sterk afwijkende geur hebben, kunnen wij helaas niet als retour verwerken. Meld binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling jouw ruiling aan, door een email te sturen naar retour@freshlabelz.nl. Vermeld hierbij het ordernummer en de eventuele reden. Je ontvangt hierop een automatisch bericht met de instructies voor het ruilen. Bij een ruiling wordt het nieuwe artikel (indien op voorraad) binnen 5 werkdagen opgestuurd. Eventuele prijsverschillen worden verrekend.

Retourneren

Uiteraard kunnen alle* artikelen geretourneerd worden. Dit geldt ook voor artikelen uit de uitverkoop. De artikelen moeten zich in ongebruikte en originele staat bevinden en het liefst in de originele verpakking met alle labels eraan. Artikelen die kapot zijn, vies zijn en/of een sterk afwijkende geur hebben, kunnen wij helaas niet als retour verwerken. Meld binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling jouw retour aan, door een email te sturen naar retour@freshlabelz.nl. Vermeld hierbij het ordernummer en de eventuele reden. Je ontvangt hierop een automatisch bericht met de instructies voor het retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening en kunnen niet vergoed worden.

* Met uitzondering van ondergoed

Postadres:
Freshlabelz BV
Spinnerij 53
1185 ZS Amstelveen

Wanneer een retourzending aan de bovenstaande eisen voldoet, zijn onderstaande plichten voor Freshlabelz BV van toepassing:

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding).

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.